Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andražek nk vrhnika
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžič passt de bal met de wreef. Pavlič is nu in balbezit. Mariborec onderschept slim de pass. Mariborec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adrovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavlič is nu in balbezit. Krajnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krajnik krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murn met de inworp. Agic geeft een hoge lob. Krajnik rent richting de bal. Krajnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krajnik probeert naar een medespeler te passen. Mariborec rent richting de bal. Mariborec draait met de bal, schiet en ... Trop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

32e minuut.
Vetrih passt de bal in één keer door. Mariborec rent richting de bal. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andražek 59%, nk vrhnika 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andražek - nk vrhnika 0:0

53e minuut.
Pavlič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hribar komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Agic kopt de bal weg. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik passt de bal zonder na te denken. Mariborec rent richting de bal. Mariborec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Trop niet meer kan verder spelen. Lečnik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hribar onderschept slim de pass. Mariborec probeert de bal met de borst te controleren. Mariborec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zidanšek onderschept slim de pass. Zidanšek met een sublieme pass. Hudobir bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Veznik rent richting de bal. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar speelt de bal door. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andražek 64%, nk vrhnika 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andražek - nk vrhnika 0:0