Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real madridm.,ym.m azaka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Maze rent richting de bal. Brglez verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Burja de bal. Burja haalt uit met een fantastische trap. Kos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - azaka 1:0

25e minuut.
Jelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelen met een sublieme pass. Rop is nu in balbezit. Jelen is nu in balbezit. Jelen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Jazbec de bal. Zmagaj is nu in balbezit. Zmagaj passt de bal met de wreef. Burja is nu in balbezit. Burja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gliha geeft de bal voor. Daar is Burja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec is nu in balbezit. Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - azaka 2:0

42e minuut.
Očko trapt de bal weg. Brglez kopt de bal weg. Daar is Kvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja haalt uit met een fantastische trap. Kos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - azaka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real madridm.,ym.m 49%, azaka 51%.
Real madridm.,ym.m - azaka 3:0

52e minuut.
Kontrec passt de bal zonder na te denken. Zmagaj met een sublieme pass. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja onderschept slim de pass. Burja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vitranc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kumeršek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kumeršek speelt de bal door. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hojnik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real madridm.,ym.m 42%, azaka 58%.
Real madridm.,ym.m - azaka 3:0