Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk starwars anže pecjak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klobucar is nu in balbezit. Cankar onderschept slim de pass. Cankar speelt de bal door. Jazbec rent richting de bal. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Albreht passt de bal in één keer door. Klobucar rent richting de bal. Jazbec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jazbec krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar passt de bal met de wreef. Furman rent richting de bal. Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Apnar heeft problemen om de bal te vangen. Apnar geeft de bal voor. Resnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Perko de bal. Perko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nk starwars - anže pecjak 0:1

27e minuut.
Zorko is nu in balbezit. Cankar verovert de bal door een tackle van achteren. Cankar passt de bal zonder na te denken. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Resnik rent richting de bal. Resnik geeft de bal voor. Klobucar probeert de bal aan de voet te houden. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. Iskra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sever onderschept slim de pass. Sever met een sublieme pass. Kampl met een sublieme pass. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar schiet op doel. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk starwars 47%, anže pecjak 53%.
nk starwars - anže pecjak 0:1

51e minuut.
Albreht met een snelle inworp. Brezovar is nu in balbezit. Cankar begaat een overtreding. Cankar krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cankar rent richting de bal. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar passt de bal zonder na te denken. Klobucar rent richting de bal. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Albreht geeft de bal voor. Inworp. Kampl met een snelle inworp. Vitrih is nu in balbezit. Vitrih geeft een hoge lob. Pečnik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk starwars 46%, anže pecjak 54%.
nk starwars - anže pecjak 0:1