Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tara anže pecjak
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Logar kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipar de bal. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ahac heeft problemen om de bal te vangen. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tara - anže pecjak 0:1

6e minuut.
Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs passt de bal in één keer door. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bizjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hribar trapt de bal weg van het doel. Brezovar kopt de bal weg. Lipar is nu in balbezit. Logar verovert de bal door een tackle van achteren. Logar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tara - anže pecjak 0:2

27e minuut.
Albreht probeert naar een medespeler te passen. Sotlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotlar met een sublieme pass. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs geeft de bal voor. Pečnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Logar is nu in balbezit. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sitnik is nu in balbezit. Sitnik geeft de bal voor. Osterc kopt de bal weg. Bizjak is nu in balbezit. Bizjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mernik is nu in balbezit. Perko rent richting de bal. Brezovar speelt de bal door. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lipar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tara 37%, anže pecjak 63%.
tara - anže pecjak 0:2

51e minuut.
Sotlar verovert de bal door een tackle van achteren. Sotlar passt de bal met de wreef. Bizjak heeft problemen om de bal te vangen. Bizjak schiet op doel. Pečnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tara - anže pecjak 1:2

57e minuut.
Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Sotlar heeft problemen om de bal te vangen. Bizjak rent richting de bal. Bizjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tara - anže pecjak 2:2

76e minuut.
Pečnik met een sublieme pass. Logar kopt de bal weg. Klungelig pakt Brezovar de bal. Brezovar draait met de bal, schiet en ... Lipar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lipar probeert de bal aan de voet te houden. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastelic. Kastelic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tara 51%, anže pecjak 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tara - anže pecjak 2:2