Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azaka andražek
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vetrih geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pivar met een snelle inworp. Klungelig pakt Jelen de bal. Jelen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rop is nu in balbezit. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
azaka - andražek 1:0

6e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Jazbec passt de bal met de wreef. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek onderschept slim de pass. Zidanšek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pavlič passt de bal zonder na te denken. Jelen rent richting de bal. Jelen passt de bal in één keer door. Rop is nu in balbezit. Rop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Maze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze onderschept slim de pass. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rupnik is nu in balbezit. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar geeft de bal voor. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Trobec onderschept slim de pass. Trobec probeert naar een medespeler te passen. Vetrih is nu in balbezit. Pivar onderschept slim de pass. Pivar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rop rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rupnik met een snelle inworp. Jelen is nu in balbezit. Jelen passt de bal zonder na te denken. Rop rent richting de bal. Rop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik geeft een hoge lob. Voh heeft problemen om de bal te vangen. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaka 55%, andražek 45%.
azaka - andražek 1:0

55e minuut.
Jazbec heeft problemen om de bal te vangen. Jazbec met een sublieme pass. Janžič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop verovert de bal door een tackle van achteren. Rop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maze geeft de bal voor. Vetrih kopt de bal weg. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek passt de bal in één keer door. Daar is Brezec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Jazbec de bal onder controle te krijgen. Brezec rent richting de bal. Brezec passt de bal met de wreef. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pavlič onderschept slim de pass. Pavlič geeft een lange en hoge pass. Brezec geeft een lange en hoge pass. Klobucar rent richting de bal. Klobucar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jelen geeft een hoge lob. Cankar heeft problemen om de bal te vangen. Rop rent richting de bal. Rop schiet op doel. Cankar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azaka - andražek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaka 51%, andražek 49%.
azaka - andražek 2:0