Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
martinli HZHZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Brglez kopt de bal weg. Nemec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mariborec de bal. Klobucar rent richting de bal. Klobucar draait met de bal, schiet en ... Blatnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tomšič geeft een hoge lob. Ramšak probeert de bal aan de voet te houden. Kocjančič probeert naar een medespeler te passen. Kroneker heeft problemen om de bal te vangen. Kroneker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kroneker met de inworp. Kamnik probeert naar een medespeler te passen. Kosovel rent richting de bal. Kosovel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dolinar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mariborec rent richting de bal. Kosovel onderschept slim de pass. Kosovel geeft een lange en hoge pass. Kroneker rent richting de bal. Kroneker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
martinli - HZHZ 0:1

20e minuut.
Dolenc kopt de bal weg. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brglez geeft een hoge lob. Agic kan de bal niet met de borst controleren. Agic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klobucar passt de bal met de wreef. Kroneker rent richting de bal. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker verovert de bal door een tackle van achteren. Kroneker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Resnik geeft de bal voor. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar passt de bal in één keer door. Agic rent richting de bal. Agic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kosovel rent richting de bal. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata passt de bal in één keer door. Agic is nu in balbezit. Agic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: martinli 57%, HZHZ 43%.
martinli - HZHZ 0:1

49e minuut.
Resnik passt de bal zonder na te denken. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak speelt de bal door. Kosovel is nu in balbezit. Kosovel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dolinar rent richting de bal. Rečnik onderschept slim de pass. Rečnik geeft de bal voor. Klungelig pakt Kroneker de bal. Kroneker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kamnik geeft een hoge lob. Tomšič heeft problemen om de bal te vangen. Dolinar is nu in balbezit. Kroneker onderschept slim de pass. Kroneker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dolinar is nu in balbezit. Dolinar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kamnik de bal onder controle te krijgen. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker draait met de bal, schiet en ... Padežnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
martinli - HZHZ 0:2

84e minuut.
Lopata rent richting de bal. Lopata passt de bal zonder na te denken. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: martinli 58%, HZHZ 42%.
martinli - HZHZ 0:2