Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sentvid fc NK Limbarska Gora
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdenik onderschept slim de pass. Verdenik probeert naar een medespeler te passen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lešnik met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kotnik de bal. Kampl is nu in balbezit. Murn onderschept slim de pass. Murn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sentvid fc - NK Limbarska Gora 0:1

30e minuut.
Kampl controleert de bal met de borst. Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar is nu in balbezit. Kampl rent richting de bal. Kampl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sentvid fc 49%, NK Limbarska Gora 51%.
sentvid fc - NK Limbarska Gora 0:1

49e minuut.
Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop verovert de bal door een tackle van achteren. Trop probeert naar een medespeler te passen. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sentvid fc - NK Limbarska Gora 1:1

72e minuut.
Kotnik rent richting de bal. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnik draait met de bal, schiet en ... Jug kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jug geeft de bal voor. Murn kopt de bal weg. Iskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Lešnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sentvid fc 41%, NK Limbarska Gora 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sentvid fc - NK Limbarska Gora 1:1