Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
martinli NK Limbarska Gora
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 22.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cankar geeft de bal voor. Kvas is nu in balbezit. Trdin begaat een overtreding. Trdin krijgt een gele kaart. Kvas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cankar met een snel genomen vrije trap. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas geeft de bal voor. Padežnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
martinli - NK Limbarska Gora 0:1

11e minuut.
Dolinar passt de bal zonder na te denken. Mariborec rent richting de bal. Jazbec begaat een overtreding. Jazbec krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Murn passt de bal zonder na te denken. Tomšič rent richting de bal. Murn onderschept slim de pass. Murn draait met de bal, schiet en ... Padežnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
martinli - NK Limbarska Gora 0:2

35e minuut.
Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een lange en hoge pass. Kvas speelt de bal door. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Trdin rent richting de bal. Murn verovert de bal door een tackle van achteren. Murn speelt de bal door. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: martinli 63%, NK Limbarska Gora 37%.
martinli - NK Limbarska Gora 0:2

50e minuut.
Mariborec is nu in balbezit. Trop geeft een lange en hoge pass. Mariborec kan de bal niet met de borst controleren. Murn rent richting de bal. Murn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Skubic met de inworp. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javnik passt de bal zonder na te denken. Dolinar is nu in balbezit. Dolinar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dolinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolinar passt de bal met de wreef. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Padežnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
martinli - NK Limbarska Gora 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: martinli 61%, NK Limbarska Gora 39%.
martinli - NK Limbarska Gora 0:3