Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olipija FC Barcelona9
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Lipuš geeft de bal voor. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapa. Sapa krijgt een gele kaart.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horvat neemt de hoekschop. Klungelig pakt Osterc de bal. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - FC Barcelona9 0:1

16e minuut.
Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl onderschept slim de pass. Kampl haalt uit met een fantastische trap. Toplak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olipija - FC Barcelona9 1:1

31e minuut.
Lipuš geeft de bal voor. Klungelig pakt Kmetec de bal. Osterc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lipuš speelt de bal door. Kmetec is nu in balbezit. Kmetec passt de bal in één keer door. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lipuš onderschept slim de pass. Lipuš passt de bal zonder na te denken. Sapa rent richting de bal. Kmetec onderschept slim de pass. Kmetec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - FC Barcelona9 1:2

43e minuut.
Krajnc passt de bal zonder na te denken. Kmetec is nu in balbezit. Sapa probeert naar een medespeler te passen. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Rus de bal. Krajnc is nu in balbezit. Osterc is nu in balbezit. Kmetec verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - FC Barcelona9 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olipija 70%, FC Barcelona9 30%.
olipija - FC Barcelona9 1:3

55e minuut.
Lisjak passt de bal met de wreef. Daar is Medved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kampl zijn tegenspeler op de grond. Kampl is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olipija 69%, FC Barcelona9 31%.
olipija - FC Barcelona9 1:3