Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HZHZ NK Limbarska Gora
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Kosovel probeert naar een medespeler te passen. Kamnik heeft problemen om de bal te vangen. Kamnik met een sublieme pass. Kroneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HZHZ - NK Limbarska Gora 1:0

43e minuut.
Nemec passt de bal zonder na te denken. Kosovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop speelt de bal door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZHZ 52%, NK Limbarska Gora 48%.
HZHZ - NK Limbarska Gora 1:0

62e minuut.
Bernik met een snelle inworp. Verdenik rent richting de bal. Apnar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apnar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Rečnik passt de bal zonder na te denken. Kroneker is nu in balbezit. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker onderschept slim de pass. Kroneker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HZHZ - NK Limbarska Gora 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HZHZ 53%, NK Limbarska Gora 47%.
HZHZ - NK Limbarska Gora 2:0