Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olipija HZHZ
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kosovel verovert de bal door een tackle van achteren. Kroneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelko onderschept slim de pass. Kosovel onderschept slim de pass. Kosovel schiet op doel. Javnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rus heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kroneker kopt de bal weg. Repnik speelt de bal door. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Blatnik niet meer kan verder spelen. Ravnik komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Petelinek passt de bal zonder na te denken. Resnik probeert de bal aan de voet te houden. Kampl rent richting de bal. Kampl schiet op doel. Ravnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - HZHZ 1:0

16e minuut.
Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovel onderschept slim de pass. Kosovel passt de bal zonder na te denken. Kroneker is nu in balbezit. Kroneker schiet op doel. Javnik bokst de bal weg.

18e minuut.
Kamnik probeert naar een medespeler te passen. Nemec is nu in balbezit. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rečnik passt de bal met de wreef. Ramšak is nu in balbezit. Met opzet legt Repnik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Repnik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Kocjančič verovert de bal door een tackle van achteren. Kocjančič geeft een lange en hoge pass. Kampl is nu in balbezit. Kampl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brglez de bal onder controle te krijgen. Ravnik bokst de bal weg.

31e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kampl. Rečnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Rečnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kroneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroneker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olipija - HZHZ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olipija 65%, HZHZ 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olipija - HZHZ 1:1

51e minuut.
Rus geeft een hoge lob. Kocjančič kopt de bal weg. Klungelig pakt Brglez de bal. Kampl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampl draait met de bal, schiet en ... Ravnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
olipija - HZHZ 2:1

55e minuut.
Nemec is nu in balbezit. Osterc verovert de bal door een tackle van achteren. Osterc speelt de bal door. Kampl rent richting de bal. Kampl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Rečnik is nu in balbezit. Metelko is nu in balbezit. Petelinek speelt de bal door. Kampl is nu in balbezit. Kampl schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olipija 52%, HZHZ 48%.
olipija - HZHZ 2:1