Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marino KLJUČA-team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Knez onderschept slim de pass. Knez speelt de bal door. Bogataj rent richting de bal. Bogataj haalt uit met een fantastische trap. Skaper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rogan geeft een lange en hoge pass. Daar is Vetrih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ... Videčnik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - KLJUČA-team 0:1

23e minuut.
Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een hoge lob. Daar is Videčnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Agic geeft een hoge lob. Daar is Korošec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez rent richting de bal. Bogataj rent richting de bal. Bogataj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marino - KLJUČA-team 1:1

33e minuut.
Apnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek probeert naar een medespeler te passen. Zajc rent richting de bal. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rajh rent richting de bal. Kranjec rent richting de bal. Rajh onderschept slim de pass. Vrabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 61%, KLJUČA-team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marino - KLJUČA-team 1:1

49e minuut.
Zavrl rent richting de bal. Zavrl geeft een lange en hoge pass. Videčnik heeft problemen om de bal te vangen. Vrabl is nu in balbezit. Vrabl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - KLJUČA-team 1:2

57e minuut.
Sadek is nu in balbezit. Sadek geeft de bal voor. Zajc rent richting de bal. Vrabl verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - KLJUČA-team 1:3

63e minuut.
Paver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kocnar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rogan met een sublieme pass. Kranjec heeft problemen om de bal te vangen. Apnar is nu in balbezit. Kranjec verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marino - KLJUČA-team 1:4

83e minuut.
Kranjec probeert naar een medespeler te passen. Vrabl heeft problemen om de bal te vangen. Videčnik rent richting de bal. Vrabl onderschept slim de pass. Vrabl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marino - KLJUČA-team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marino 64%, KLJUČA-team 36%.
marino - KLJUČA-team 1:5