Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carji JUVENTUS DEL PIERO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Jerman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knap komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Koncar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skaper is nu in balbezit. Skaper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Skaper speelt de bal door. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec rent richting de bal. Semler verovert de bal door een tackle van achteren. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carji - JUVENTUS DEL PIERO 1:0

22e minuut.
Korošec geeft een lange en hoge pass. Orange is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sega. Sega krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Semler is nu in balbezit. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper passt de bal met de wreef. Semler rent richting de bal. Semler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - JUVENTUS DEL PIERO 2:0

33e minuut.
Orange heeft problemen om de bal te vangen. Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jenko. Sega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Becaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega probeert naar een medespeler te passen. Osterc rent richting de bal. Osterc draait met de bal, schiet en ... Ulaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - JUVENTUS DEL PIERO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 46%, JUVENTUS DEL PIERO 54%.
carji - JUVENTUS DEL PIERO 2:1

58e minuut.
Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pek geeft een lange en hoge pass. Becaj is nu in balbezit. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper draait met de bal, schiet en ... Žlehtič bokst de bal weg.

64e minuut.
Bezjak rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezjak met een snelle inworp. Sega is nu in balbezit. Sega geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pek rent richting de bal. Pek geeft een hoge lob. Kosak kopt de bal weg. Osterc heeft problemen om de bal te vangen. Osterc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Skaper is nu in balbezit. Becaj onderschept slim de pass. Becaj passt de bal in één keer door. Osterc rent richting de bal. Osterc draait met de bal, schiet en ... Ulaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Horvat de bal. Semler rent richting de bal. Skaper is nu in balbezit. Skaper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carji - JUVENTUS DEL PIERO 3:1

86e minuut.
Jerman geeft een lange en hoge pass. Jenko heeft problemen om de bal te vangen. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc schiet op doel. Ulaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - JUVENTUS DEL PIERO 3:2

87e minuut.
Jerman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavlin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 59%, JUVENTUS DEL PIERO 41%.
carji - JUVENTUS DEL PIERO 3:2