Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koračice BARCA FC KUL
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kmetec verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetec geeft de bal voor. Sadek probeert de bal aan de voet te houden. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Kosak rent richting de bal. Glavnik probeert naar een medespeler te passen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Koračice - BARCA FC KUL 0:1

15e minuut.
Rupnik rent richting de bal. Rupnik passt de bal in één keer door. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kosak speelt de bal door. Kmetec is nu in balbezit. Kmetec passt de bal in één keer door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren schiet op doel. Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lipar met een snelle inworp. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik met een sublieme pass. Juhart is nu in balbezit. Juhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kosak geeft de bal voor. Hrovatin rent richting de bal. Rupnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rupnik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 56%, BARCA FC KUL 44%.
Koračice - BARCA FC KUL 0:1

55e minuut.
Hrovatin is nu in balbezit. Inworp. Hrovatin met een snelle inworp. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Murn rent richting de bal. Ravbar is nu in balbezit. Kosak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ravbar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ravbar kan niet meer verder spelen. Kumeršek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 62%, BARCA FC KUL 38%.
Koračice - BARCA FC KUL 0:1