Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCA FC KUL Koračice
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin geeft een hoge lob. Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCA FC KUL - Koračice 1:0

26e minuut.
Green is nu in balbezit. Green met een sublieme pass. Klungelig pakt Vitrih de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lutar passt de bal zonder na te denken. Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak maakt een afschuwelijke overtreding. Kosak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 57%, Koračice 43%.
BARCA FC KUL - Koračice 1:0

51e minuut.
Kmetec met een sublieme pass. Kosak met een sublieme pass. Murn met een sublieme pass. Glavnik rent richting de bal. Glavnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lipar is nu in balbezit. Lipar geeft de bal voor. Vitrih kopt de bal weg. Lutar rent richting de bal. Lutar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARCA FC KUL - Koračice 1:1

76e minuut.
Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak geeft de bal voor. Inworp. Green met de inworp. Lutar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gregorčič met de inworp. Vitrih is nu in balbezit. Vitrih geeft een hoge lob. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCA FC KUL - Koračice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 67%, Koračice 33%.
BARCA FC KUL - Koračice 1:2