Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austrija JUVENTUS DEL PIERO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin geeft een lange en hoge pass. Daar is Lahovnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pavlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sega is nu in balbezit. Sega geeft de bal voor. Bezjak rent richting de bal. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Becaj passt de bal zonder na te denken. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahovnik is nu in balbezit. Osterc onderschept slim de pass. Osterc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austrija 64%, JUVENTUS DEL PIERO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
austrija - JUVENTUS DEL PIERO 0:0

63e minuut.
Golar heeft problemen om de bal te vangen. Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec speelt de bal door. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - JUVENTUS DEL PIERO 0:1

68e minuut.
Furlan onderschept slim de pass. Golar rent richting de bal. Golar passt de bal in één keer door. Osterc rent richting de bal. Osterc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - JUVENTUS DEL PIERO 0:2

84e minuut.
Krajnc onderschept slim de pass. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korošec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austrija 43%, JUVENTUS DEL PIERO 57%.
austrija - JUVENTUS DEL PIERO 0:2