Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Next Step carji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lečnik probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Skaper onderschept slim de pass. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Veter is nu in balbezit. Skaper onderschept slim de pass. Skaper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jenko met een sublieme pass. Orange is nu in balbezit. Orange passt de bal met de wreef. Karantic is nu in balbezit. Karantic geeft een lange en hoge pass. Brglez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Knap geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oblak met een snelle inworp. Lečnik rent richting de bal. Lečnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak schiet op doel. Knap probeert de bal aan de voet te houden. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Next Step - carji 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Next Step 53%, carji 47%.
The Next Step - carji 1:0

47e minuut.
Veter rent richting de bal. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc geeft een lange en hoge pass. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Oblak speelt de bal door. Lečnik rent richting de bal. Pek begaat een overtreding. Lečnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slak met een snel genomen vrije trap. Ulaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Skaper springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Next Step - carji 2:0

82e minuut.
Orange passt de bal zonder na te denken. Slak is nu in balbezit. Slak speelt de bal door. Klungelig pakt Semler de bal. Semler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Skaper is nu in balbezit. Lisjak verovert de bal door een tackle van achteren. Lisjak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Semler de bal. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Next Step - carji 2:1

87e minuut.
Oblak geeft de bal voor. Pek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Lečnik rent richting de bal. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Next Step 60%, carji 40%.
The Next Step - carji 2:1