Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carji The Next Step
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Lisjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak is nu in balbezit. Skaper rent richting de bal. Skaper schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper onderschept slim de pass. Skaper kan de bal niet met de borst controleren. Semler rent richting de bal. Semler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lečnik probeert de bal met de borst te controleren. Pek verovert de bal door een tackle van achteren. Pek probeert naar een medespeler te passen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - The Next Step 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 52%, The Next Step 48%.
carji - The Next Step 1:0

48e minuut.
Jerman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oblak met een snelle inworp. Lečnik rent richting de bal. Lečnik draait met de bal, schiet en ... Ulaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klemenc geeft een lange en hoge pass. Bernik is nu in balbezit. Lisjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisjak krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Slak heeft problemen om de bal te vangen. Slak geeft een hoge lob. Lisjak kan de bal niet met de borst controleren. Skaper onderschept slim de pass. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Mariborec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernik onderschept slim de pass. Bernik passt de bal in één keer door. Lečnik rent richting de bal. Lečnik passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 70%, The Next Step 30%.
carji - The Next Step 1:0