Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VeniVidiVici BARCA FC KUL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Sitnoba rent richting de bal. Glavnik onderschept slim de pass. Glavnik passt de bal met de wreef. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik speelt de bal door. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap. Pekošak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VeniVidiVici - BARCA FC KUL 0:1

35e minuut.
Glavnik is nu in balbezit. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitnoba krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik passt de bal met de wreef. Logar is nu in balbezit. Boček is nu in balbezit. Boček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VeniVidiVici 46%, BARCA FC KUL 54%.
VeniVidiVici - BARCA FC KUL 0:1

51e minuut.
Daar is Kmetec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitnoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnoba passt de bal met de wreef. Koren is nu in balbezit. Koren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Glavnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitnoba verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Koren zijn tegenspeler op de grond. Koren krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kmetec geeft een lange en hoge pass. Daar is Blatnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap. Pekošak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VeniVidiVici - BARCA FC KUL 0:2

69e minuut.
Kosak rent richting de bal. Kmetec is nu in balbezit. Kmetec passt de bal in één keer door. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pekošak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VeniVidiVici 40%, BARCA FC KUL 60%.
VeniVidiVici - BARCA FC KUL 0:2