Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCA FC KUL VeniVidiVici
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Glavnik rent richting de bal. Sitnoba onderschept slim de pass. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik draait met de bal, schiet en ... Pekošak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kastelic geeft de bal voor. Veznik kopt de bal weg. Lisjak is nu in balbezit. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vitrih rent richting de bal. Sitnoba rent richting de bal. Vitrih schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vitrih krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kmetec rent richting de bal. Kmetec geeft de bal voor. Sadek kopt de bal weg. Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kvac is nu in balbezit. Hrovatin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitnoba. Sitnoba krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Doeltrap. Pekošak trapt de bal weg. Logar kopt de bal weg. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik draait met de bal, schiet en ... Pekošak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 53%, VeniVidiVici 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCA FC KUL - VeniVidiVici 0:0

51e minuut.
Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft een hoge lob. Kvac kopt de bal weg. Potočnik heeft problemen om de bal te vangen. Potočnik geeft een hoge lob. Kontrec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kmetec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitnoba. Kmetec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmetec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrovatin is nu in balbezit. Hrovatin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik rent richting de bal. Lisjak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lisjak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 46%, VeniVidiVici 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCA FC KUL - VeniVidiVici 0:0