Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koračice fctibor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kostanjevec onderschept slim de pass. Rupnik is nu in balbezit. Kostanjevec begaat een overtreding. Kostanjevec krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rupnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Zgaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart onderschept slim de pass. Juhart schiet op doel. Ramšak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Juhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juhart de bal. Juhart draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petelinek de bal onder controle te krijgen. Ramšak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Videčnik is nu in balbezit. Videčnik met een sublieme pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kostanjevec speelt de bal door. Vitrih heeft problemen om de bal te vangen. Vitrih geeft een hoge lob. Vitranc controleert de bal met de borst. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vitranc geeft de bal voor. Inworp. Vitrih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutar heeft problemen om de bal te vangen. Lutar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 40%, fctibor 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koračice - fctibor 0:0

50e minuut.
Mariborec is nu in balbezit. Mariborec geeft de bal voor. Daar is Zatler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutar rent richting de bal. Lutar schiet op doel. Ramšak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Petelinek geeft een hoge lob. Inworp. Green met de inworp. Rupnik rent richting de bal. Rupnik geeft een hoge lob. Ramšak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Juhart heeft problemen om de bal te vangen. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar passt de bal zonder na te denken. Juhart is nu in balbezit. Juhart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lutar passt de bal zonder na te denken. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart onderschept slim de pass. Juhart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ramšak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramšak probeert naar een medespeler te passen. Zgaga geeft een hoge lob. Strel rent richting de bal. Lutar verovert de bal door een tackle van achteren. Lutar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 37%, fctibor 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koračice - fctibor 0:0