Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carji austrija
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc onderschept slim de pass. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - austrija 1:0

17e minuut.
Pek rent richting de bal. Krajnc rent richting de bal. Krajnc passt de bal in één keer door. Absec rent richting de bal. Absec schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Golar is nu in balbezit. Orange verovert de bal door een tackle van achteren. Orange passt de bal zonder na te denken. Skaper rent richting de bal. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Golar heeft problemen om de bal te vangen. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper passt de bal met de wreef. Semler is nu in balbezit. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carji - austrija 2:0

35e minuut.
Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carji - austrija 2:1

40e minuut.
Glavnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mariborec de bal. Vrabec is nu in balbezit. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carji - austrija 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 51%, austrija 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carji - austrija 2:2

46e minuut.
Klungelig pakt Golar de bal. Skaper is nu in balbezit. Daar is Semler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaper rent richting de bal. Skaper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - austrija 3:2

48e minuut.
Absec is nu in balbezit. Absec passt de bal in één keer door. Pek heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Krajnc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramšak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 44%, austrija 56%.
carji - austrija 3:2