Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS DEL PIERO The Next Step
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Veter kopt de bal weg. Inworp. Kosak met de inworp. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Veter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Skaper de bal onder controle te krijgen. Koncar rent richting de bal. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper haalt uit met een fantastische trap. Žlehtič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Osterc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega passt de bal in één keer door. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS DEL PIERO - The Next Step 1:0

17e minuut.
Brglez met een harde bal richting middenveld. Korošec kopt de bal weg. Koren heeft problemen om de bal te vangen. Osterc is nu in balbezit. Osterc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Skaper rent richting de bal. Korošec begaat een overtreding. Skaper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slak met een snel genomen vrije trap. Oblak is nu in balbezit. Oblak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bezjak kopt de bal weg. Osterc rent richting de bal. Slak maakt een afschuwelijke overtreding. Slak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hojnik met een snelle inworp. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klemenc onderschept slim de pass. Sega rent richting de bal. Veter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veter krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Furlan passt de bal zonder na te denken. Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega passt de bal in één keer door. Osterc is nu in balbezit. Osterc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS DEL PIERO 43%, The Next Step 57%.
JUVENTUS DEL PIERO - The Next Step 1:0

54e minuut.
Bezjak is nu in balbezit. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak geeft een lange en hoge pass. Resnik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Veter geeft een lange en hoge pass. Lečnik rent richting de bal. Lečnik passt de bal in één keer door. Skaper rent richting de bal. Skaper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bezjak geeft een hoge lob. Daar is Sega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc draait met de bal, schiet en ... Brglez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega onderschept slim de pass. Met opzet legt Resnik zijn tegenspeler op de grond. Sega moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sega kan niet meer verder spelen. Tomšič komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Skubic kopt de bal weg. Becaj is nu in balbezit. Becaj passt de bal met de wreef. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Klemenc rent richting de bal. Klemenc geeft de bal voor. Bezjak speelt de bal door. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Becaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Klemenc de bal. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osterc rent richting de bal. Osterc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS DEL PIERO 18%, The Next Step 82%.
JUVENTUS DEL PIERO - The Next Step 1:0