Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS DEL PIERO BARCA FC KUL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korošec. Korošec krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sadek speelt de bal door. Glavnik rent richting de bal. Glavnik passt de bal met de wreef. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bezjak is nu in balbezit. Bezjak passt de bal zonder na te denken. Sega is nu in balbezit. Sega haalt uit met een fantastische trap. Kastelic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jerman zal de hoekschop nemen. Daar is Kosak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osterc is nu in balbezit. Osterc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Murn heeft problemen om de bal te vangen. Bezjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bezjak probeert naar een medespeler te passen. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS DEL PIERO 42%, BARCA FC KUL 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUVENTUS DEL PIERO - BARCA FC KUL 0:0

77e minuut.
Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec geeft een hoge lob. Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS DEL PIERO 55%, BARCA FC KUL 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUVENTUS DEL PIERO - BARCA FC KUL 0:0