Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koračice carji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Rupnik geeft de bal voor. Lisjak kopt de bal weg. Pek is nu in balbezit. Kumeršek onderschept slim de pass. Kumeršek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lisjak is nu in balbezit. Lisjak geeft een lange en hoge pass. Lipar is nu in balbezit. Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Oz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Koračice - carji 0:1

37e minuut.
Pek met een sublieme pass. Semler is nu in balbezit. Semler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zupan de bal onder controle te krijgen. Iskra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koračice - carji 0:2

43e minuut.
Skaper heeft problemen om de bal te vangen. Skaper probeert naar een medespeler te passen. Semler is nu in balbezit. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper haalt uit met een fantastische trap. Iskra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 59%, carji 41%.
Koračice - carji 0:2

52e minuut.
Gregorčič rent richting de bal. Karantic verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga begaat een overtreding. Karantic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karantic kan niet meer verder spelen. Lipuš komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Zgaga rent richting de bal. Skaper onderschept slim de pass. Skaper passt de bal met de wreef. Semler rent richting de bal. Semler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lipuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper rent richting de bal. Lipuš is nu in balbezit. Lipuš geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Iskra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koračice - carji 0:3

76e minuut.
Lipar passt de bal zonder na te denken. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green met een sublieme pass. Kumeršek is nu in balbezit. Kumeršek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 39%, carji 61%.
Koračice - carji 0:3