Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCA FC KUL carji
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Toplak met een sublieme pass. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik met een sublieme pass. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Semler rent richting de bal. Kastelic rent richting de bal. Semler onderschept slim de pass. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skaper rent richting de bal. Kmetec probeert naar een medespeler te passen. Glavnik is nu in balbezit. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Skaper passt de bal met de wreef. Orange is nu in balbezit. Orange met een sublieme pass. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCA FC KUL - carji 0:1

41e minuut.
Javnik trapt de bal weg van het doel. Orange kopt de bal weg. Kmetec is nu in balbezit. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 52%, carji 48%.
BARCA FC KUL - carji 0:1

60e minuut.
Kastelic geeft de bal voor. Lipuš kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Skaper de bal onder controle te krijgen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler schiet op doel. Kontrec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 69%, carji 31%.
BARCA FC KUL - carji 0:1