Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS DEL PIERO Koračice
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Juhart heeft problemen om de bal te vangen. Lutar is nu in balbezit. Horvat rent richting de bal. Lutar verovert de bal door een tackle van achteren. Lutar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS DEL PIERO - Koračice 0:1

9e minuut.
Lutar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kumeršek komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Podgrajšek onderschept slim de pass. Podgrajšek geeft de bal voor. Kosak geeft een lange en hoge pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vitrih passt de bal zonder na te denken. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj probeert naar een medespeler te passen. Osterc is nu in balbezit. Osterc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rupnik heeft problemen om de bal te vangen. Rupnik geeft de bal voor. Horvat kopt de bal weg. Kumeršek is nu in balbezit. Kumeršek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Becaj met een snelle inworp. Kosak rent richting de bal. Kosak speelt de bal door. Osterc rent richting de bal. Osterc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JUVENTUS DEL PIERO - Koračice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS DEL PIERO 48%, Koračice 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUVENTUS DEL PIERO - Koračice 1:1

51e minuut.
Iskra met een harde bal richting middenveld. Korošec geeft een lange en hoge pass. Osterc bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc schiet op doel. Iskra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS DEL PIERO - Koračice 2:1

56e minuut.
Jerman met een sublieme pass. Osterc rent richting de bal. Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterc onderschept slim de pass. Osterc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kosak is nu in balbezit. Kosak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Green met de inworp. Kumeršek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Korošec is nu in balbezit. Kumeršek verovert de bal door een tackle van achteren. Kumeršek speelt de bal door. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS DEL PIERO 56%, Koračice 44%.
JUVENTUS DEL PIERO - Koračice 2:1