Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VeniVidiVici The Next Step
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Potočnik met een sublieme pass. Boček is nu in balbezit. Logar is nu in balbezit. Logar draait met de bal, schiet en ... Brglez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VeniVidiVici - The Next Step 1:0

29e minuut.
Hojnik rent richting de bal. Lisjak is nu in balbezit. Inworp. Skaper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hojnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Logar kopt de bal weg. Skaper rent richting de bal. Boček onderschept slim de pass. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VeniVidiVici - The Next Step 2:0

33e minuut.
Daar is Lisjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečnik is nu in balbezit. Lečnik geeft de bal voor. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potočnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slak rent richting de bal. Logar onderschept slim de pass. Logar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VeniVidiVici - The Next Step 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VeniVidiVici 39%, The Next Step 61%.
VeniVidiVici - The Next Step 3:0

51e minuut.
Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnoba verovert de bal door een tackle van achteren. Sitnoba geeft een hoge lob. Boček rent richting de bal. Boček schiet op doel. Brglez bokst de bal weg.

67e minuut.
Koren geeft een hoge lob. Inworp. Potočnik met een snelle inworp. Logar rent richting de bal. Logar geeft een lange en hoge pass. Brglez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Boček passt de bal zonder na te denken. Logar is nu in balbezit. Klemenc maakt een afschuwelijke overtreding. Klemenc krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnoba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sitnoba krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Koren rent richting de bal. Skaper rent richting de bal. Skaper passt de bal zonder na te denken. Primožič rent richting de bal. Primožič passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VeniVidiVici 53%, The Next Step 47%.
VeniVidiVici - The Next Step 3:0