Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austrija fctibor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Vrabec geeft een lange en hoge pass. Daar is Absec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - fctibor 1:0

33e minuut.
Sever heeft problemen om de bal te vangen. Green is nu in balbezit. Kostanjevec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostanjevec krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Green zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik geeft een lange en hoge pass. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Golar passt de bal zonder na te denken. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak passt de bal zonder na te denken. Žnidaršič rent richting de bal. Žnidaršič geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austrija 45%, fctibor 55%.
austrija - fctibor 1:0

53e minuut.
Zorko probeert de bal aan de voet te houden. Absec is nu in balbezit. Absec passt de bal met de wreef. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Strel geeft een hoge lob. Inworp. Glavnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Absec rent richting de bal. Absec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lahovnik is nu in balbezit. Žnidaršič is nu in balbezit. Lahovnik maakt een afschuwelijke overtreding. Lahovnik krijgt een gele kaart. Žnidaršič raakt geblesseerd tijdens het duel. Zorko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sotlar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sotlar probeert naar een medespeler te passen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič passt de bal in één keer door. Daar is Absec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Absec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - fctibor 2:0

80e minuut.
Klungelig pakt Vitranc de bal. Tomšič rent richting de bal. Tomšič passt de bal met de wreef. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec draait met de bal, schiet en ... Ramšak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austrija 38%, fctibor 62%.
austrija - fctibor 2:0