Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCA FC KUL austrija
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Golar passt de bal met de wreef. Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik met een sublieme pass. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec verovert de bal door een tackle van achteren. Absec speelt de bal door. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hrovatin kopt de bal weg. Koren controleert de bal met de borst. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik draait met de bal, schiet en ... Vrabec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Glavnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golar is nu in balbezit. Golar geeft de bal voor. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Sadek met de inworp. Golar is nu in balbezit. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 49%, austrija 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCA FC KUL - austrija 0:0

64e minuut.
Golar probeert naar een medespeler te passen. Toplak is nu in balbezit. Toplak met een sublieme pass. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavnik is nu in balbezit. Golar begaat een overtreding. Glavnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kmetec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Glavnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green geeft een lange en hoge pass. Javnik heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič schiet op doel. Kontrec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Absec rent richting de bal. Kmetec begaat een overtreding. Absec raakt geblesseerd tijdens het duel. Krajnc met een snel genomen vrije trap. Daar is Kastelic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCA FC KUL - austrija 0:1

78e minuut.
Murn geeft een lange en hoge pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sadek kan niet meer verder spelen. Mlinar komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Vrabec met de inworp. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec geeft de bal voor. Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCA FC KUL - austrija 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCA FC KUL 48%, austrija 52%.
BARCA FC KUL - austrija 0:2