Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koračice The Next Step
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Veter rent richting de bal. Lutar onderschept slim de pass. Lutar passt de bal in één keer door. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Green met de inworp. Lutar speelt de bal door. Veter bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart verovert de bal door een tackle van achteren. Juhart haalt uit met een fantastische trap. Brglez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga rent richting de bal. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper haalt uit met een fantastische trap. Podgrajšek kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Koračice - The Next Step 0:1

28e minuut.
Daar is Slak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutar rent richting de bal. Lutar probeert naar een medespeler te passen. Juhart rent richting de bal. Juhart haalt uit met een fantastische trap. Brglez bokst de bal weg.

32e minuut.
Rupnik is nu in balbezit. Rupnik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skubic de bal. Juhart is nu in balbezit. Juhart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lipar is nu in balbezit. Oblak onderschept slim de pass. Oblak probeert naar een medespeler te passen. Skaper rent richting de bal. Skaper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 36%, The Next Step 64%.
Koračice - The Next Step 0:1

49e minuut.
Veter rent richting de bal. Lutar onderschept slim de pass. Lutar probeert naar een medespeler te passen. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rupnik onderschept slim de pass. Rupnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skubic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koračice - The Next Step 1:1

67e minuut.
Lečnik is nu in balbezit. Lečnik passt de bal zonder na te denken. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koračice - The Next Step 1:2

86e minuut.
Koren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Green met een snelle inworp. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koračice 34%, The Next Step 66%.
Koračice - The Next Step 1:2