Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Next Step Koračice
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Skaper met een sublieme pass. Lipar rent richting de bal. Oblak verovert de bal door een tackle van achteren. Oblak draait met de bal, schiet en ... Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Lečnik is nu in balbezit. Skaper rent richting de bal. Lipar maakt een afschuwelijke overtreding. Lipar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Skaper de bal. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zgaga. Zgaga krijgt een gele kaart. Lečnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lečnik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart haalt uit met een fantastische trap. Brglez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Next Step 54%, Koračice 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Next Step - Koračice 0:0

55e minuut.
Slak kopt de bal weg. Rupnik rent richting de bal. Lečnik onderschept slim de pass. Lečnik passt de bal met de wreef. Oblak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jelenko is nu in balbezit. Jelenko geeft een hoge lob. Zgaga kan de bal niet met de borst controleren. Juhart is nu in balbezit. Juhart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Next Step - Koračice 0:1

66e minuut.
Gregorčič is nu in balbezit. Lečnik verovert de bal door een tackle van achteren. Lečnik passt de bal zonder na te denken. Skaper is nu in balbezit. Skaper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Lečnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupnik geeft een hoge lob. Slak probeert de bal met de borst te controleren. Lutar rent richting de bal. Lutar schiet op doel. Brglez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zgaga passt de bal in één keer door. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Juhart zijn tegenspeler op de grond. Juhart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Next Step 54%, Koračice 46%.
The Next Step - Koračice 0:1