Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carji fctibor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Lipuš geeft de bal voor. Daar is Veznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veznik probeert naar een medespeler te passen. Semler rent richting de bal. Semler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - fctibor 1:0

12e minuut.
Videčnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trdin komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Jenko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žnidaršič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec met een sublieme pass. Sever heeft problemen om de bal te vangen. Sever geeft een hoge lob. Krepek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lipuš speelt de bal door. Skaper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semler rent richting de bal. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skaper geeft een lange en hoge pass. Petelinek is nu in balbezit. Semler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Semler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 33%, fctibor 67%.
carji - fctibor 1:0

46e minuut.
Lipuš is nu in balbezit. Lipuš geeft de bal voor. Daar is Skaper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lipuš probeert naar een medespeler te passen. Skaper rent richting de bal. Skaper met een sublieme pass. Semler is nu in balbezit. Semler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - fctibor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 32%, fctibor 68%.
carji - fctibor 2:0