Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austrija Koračice
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Glavnik probeert naar een medespeler te passen. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik rent richting de bal. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - Koračice 1:0

18e minuut.
Lutar onderschept slim de pass. Lutar probeert naar een medespeler te passen. Juhart is nu in balbezit. Juhart draait met de bal, schiet en ... Vrabec verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krajnc rent richting de bal. Juhart verovert de bal door een tackle van achteren. Juhart passt de bal met de wreef. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik geeft de bal voor. Sotlar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lahovnik is nu in balbezit. Vitrih onderschept slim de pass. Met opzet legt Krajnc zijn tegenspeler op de grond. Krajnc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iskra trapt de bal weg. Lutar speelt de bal door. Juhart rent richting de bal. Juhart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec onderschept slim de pass. Absec passt de bal in één keer door. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Absec onderschept slim de pass. Absec passt de bal in één keer door. Polanec is nu in balbezit. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - Koračice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austrija 55%, Koračice 45%.
austrija - Koračice 2:0

52e minuut.
Juhart onderschept slim de pass. Lutar is nu in balbezit. Juhart is nu in balbezit. Lutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar schiet op doel. Sotlar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
austrija - Koračice 2:1

61e minuut.
Lutar geeft de bal voor. Green rent richting de bal. Furlan kan de bal niet met de borst controleren. Juhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Green heeft problemen om de bal te vangen. Green is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Green. Green krijgt een gele kaart. Green is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rupnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vrabec verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Lutar de bal onder controle te krijgen. Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutar begaat een overtreding. Lutar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austrija 50%, Koračice 50%.
austrija - Koračice 2:1