Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carji VeniVidiVici
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Karantic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karantic geeft een hoge lob. Pek speelt de bal door. Kvac rent richting de bal. Skaper rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sitnoba onderschept slim de pass. Pek verovert de bal door een tackle van achteren. Pek probeert naar een medespeler te passen. Semler rent richting de bal. Semler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - VeniVidiVici 1:0

8e minuut.
Logar is nu in balbezit. Logar met een sublieme pass. Boček is nu in balbezit. Logar rent richting de bal. Logar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carji - VeniVidiVici 1:1

10e minuut.
Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik verovert de bal door een tackle van achteren. Potočnik met een sublieme pass. Logar kan de bal niet met de borst controleren. Logar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carji - VeniVidiVici 1:2

11e minuut.
Ulaga geeft de bal voor. Logar kopt de bal weg. Pek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ulaga trapt de bal weg. Pek kopt de bal weg. Orange probeert de bal aan de voet te houden. Boček rent richting de bal. Boček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Orange is nu in balbezit. Logar onderschept slim de pass. Logar met een sublieme pass. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jerman rent richting de bal. Jerman passt de bal met de wreef. Pek rent richting de bal. Logar onderschept slim de pass. Logar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carji - VeniVidiVici 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 56%, VeniVidiVici 44%.
carji - VeniVidiVici 1:3

48e minuut.
Pek kopt de bal weg. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac geeft de bal voor. Boček heeft problemen om de bal te vangen. Boček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Oz is nu in balbezit. Potočnik verovert de bal door een tackle van achteren. Potočnik met een sublieme pass. Boček is nu in balbezit. Boček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lipuš komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lipuš verovert de bal door een tackle van achteren. Lipuš speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sitnoba de bal onder controle te krijgen. Semler is nu in balbezit. Semler schiet op doel. Pekošak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Mariborec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oz rent richting de bal. Oz geeft een lange en hoge pass. Karantic springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carji 30%, VeniVidiVici 70%.
carji - VeniVidiVici 1:3