Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nnigeria Nk slivnica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Semler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rupnik komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Veznik probeert de bal aan de voet te houden. Strel is nu in balbezit. Strel speelt de bal door. Bezjak is nu in balbezit. Bezjak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nnigeria - Nk slivnica 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotnik de bal onder controle te krijgen. Katanec is nu in balbezit. Kotnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katanec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Katanec kan niet meer verder spelen. Oblak komt het veld opgelopen. Oblak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krajnc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karantic is nu in balbezit. Rajh is nu in balbezit. Peterka rent richting de bal. Rajh rent richting de bal. Rajh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Karantic is nu in balbezit. Krajnc onderschept slim de pass. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh draait met de bal, schiet en ... Kocjančič controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nnigeria - Nk slivnica 1:1

30e minuut.
Rajh verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc is nu in balbezit. Karantic rent richting de bal. Krajnc onderschept slim de pass. Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nnigeria - Nk slivnica 2:1

40e minuut.
Mlinar is nu in balbezit. Karantic verovert de bal door een tackle van achteren. Voh rent richting de bal. Karantic verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bezjak rent richting de bal. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nnigeria - Nk slivnica 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nnigeria 44%, Nk slivnica 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nnigeria - Nk slivnica 2:2

51e minuut.
Voh geeft een lange en hoge pass. Peterka is nu in balbezit. Rajh is nu in balbezit. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc haalt uit met een fantastische trap. Pekuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Peterka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterka geeft de bal voor. Rupnik heeft problemen om de bal te vangen. Rajh is nu in balbezit. Rajh schiet op doel. Pekuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nnigeria 49%, Nk slivnica 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nnigeria - Nk slivnica 2:2