Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fatamorgana Barca#10
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kumeršek controleert de bal met de borst. Osterc verovert de bal door een tackle van achteren. Osterc speelt de bal door. Lipnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan met een sublieme pass. Jager rent richting de bal. Lipnik verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Slak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jager de bal. Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager geeft een lange en hoge pass. Rus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fatamorgana 52%, Barca#10 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fatamorgana - Barca#10 0:0

47e minuut.
Slak met de inworp. Klungelig pakt Jager de bal. Brezec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brezec krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Brezec probeert naar een medespeler te passen. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fatamorgana 41%, Barca#10 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fatamorgana - Barca#10 0:0