Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
..... Nk slivnica
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Lah probeert naar een medespeler te passen. Mrak heeft problemen om de bal te vangen. Strel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mrak kan niet meer verder spelen. Strel met een sublieme pass. Primožič komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Peterka is nu in balbezit. Peterka passt de bal in één keer door. Bezjak rent richting de bal. Bezjak schiet op doel. Dolinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..... - Nk slivnica 0:1

20e minuut.
Peterka met de inworp. Kotnik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hojnik. Hojnik krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Albreht passt de bal in één keer door. Bezjak is nu in balbezit. Pavlin is nu in balbezit. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..... - Nk slivnica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..... 44%, Nk slivnica 56%.
..... - Nk slivnica 0:2

68e minuut.
Trop bereikt de bal nog maar net als eerste. Trop passt de bal met de wreef. Hojnik heeft problemen om de bal te vangen. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lah onderschept slim de pass. Karantic is nu in balbezit. Lah rent richting de bal. Primožič rent richting de bal. Primožič schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Karantic geeft de bal voor. Inworp. Skaper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Strel rent richting de bal. Strel passt de bal zonder na te denken. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak rent richting de bal. Bezjak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..... 48%, Nk slivnica 52%.
..... - Nk slivnica 0:2