Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid C.F. Fatamorgana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ahac rent richting de bal. Jager onderschept slim de pass. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Fatamorgana 1:0

4e minuut.
Murn geeft een hoge lob. Agic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jager is nu in balbezit. Agic onderschept slim de pass. Agic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Zidanšek de bal. Karantic rent richting de bal. Karantic passt de bal zonder na te denken. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik draait met de bal, schiet en ... Seruga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid C.F. - Fatamorgana 1:1

12e minuut.
Agic rent richting de bal. Vrabl is nu in balbezit. Agic onderschept slim de pass. Agic haalt uit met een fantastische trap. Kumeršek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Fatamorgana 2:1

15e minuut.
Ahac met een sublieme pass. Ribarevič rent richting de bal. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic haalt uit met een fantastische trap. Kumeršek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Fatamorgana 3:1

23e minuut.
Kostanjevec is nu in balbezit. Zidanšek probeert naar een medespeler te passen. Krajnik is nu in balbezit. Krajnik schiet op doel. Videčnik heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Slak kopt de bal weg. Javornik heeft problemen om de bal te vangen. Ahac is nu in balbezit. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Fatamorgana 4:1

34e minuut.
Kostanjevec geeft een lange en hoge pass. Daar is Zidanšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnik rent richting de bal. Krajnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Fatamorgana 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid C.F. 60%, Fatamorgana 40%.
Madrid C.F. - Fatamorgana 4:2

68e minuut.
Knap kopt de bal weg. Koncar is nu in balbezit. Met opzet legt Kostanjevec zijn tegenspeler op de grond. Kostanjevec krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zidanšek geeft een hoge lob. Kumeršek geeft een hoge lob. Kostanjevec kopt de bal weg. Krajnik rent richting de bal. Krajnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Fatamorgana 4:3

89e minuut.
Bezjak geeft een hoge lob. Ahac is nu in balbezit. Ahac speelt de bal door. Agic rent richting de bal. Agic draait met de bal, schiet en ... Kumeršek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid C.F. 58%, Fatamorgana 42%.
Madrid C.F. - Fatamorgana 4:3