Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
..... nnigeria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sever rent richting de bal. Sever passt de bal in één keer door. Skaper met een sublieme pass. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rajh kopt de bal weg. Pavlin is nu in balbezit. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc haalt uit met een fantastische trap. Koritnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..... - nnigeria 0:1

20e minuut.
Katanec met een snelle inworp. Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka met een sublieme pass. Krajnc rent richting de bal. Krajnc haalt uit met een fantastische trap. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mlinar zal de hoekschop nemen. Sraka probeert de bal met de borst te controleren. Krajnc rent richting de bal. Krajnc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinar passt de bal zonder na te denken. Lah is nu in balbezit. Mrak rent richting de bal. Mrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Sraka de bal. Lah is nu in balbezit. Met opzet legt Sraka zijn tegenspeler op de grond. Sraka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Voh geeft een lange en hoge pass. Kozlar geeft de bal voor. Katanec geeft een lange en hoge pass. Krajnc rent richting de bal. Krajnc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iskra zijn tegenspeler op de grond. Mrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hojnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..... 58%, nnigeria 42%.
..... - nnigeria 0:1

60e minuut.
Draksler is nu in balbezit. Draksler geeft een lange en hoge pass. Krajnc rent richting de bal. Rajh rent richting de bal. Rajh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hojnik kopt de bal weg. Bogataj rent richting de bal. Lah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bogataj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voh met een snel genomen vrije trap. Mlinar is nu in balbezit. Mlinar geeft een hoge lob. Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krajnc bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mlinar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal!

87e minuut.
Krajnc is nu in balbezit. Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik met een sublieme pass. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..... 50%, nnigeria 50%.
..... - nnigeria 0:1