Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gorica juniorfc slovenija
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klemenc onderschept slim de pass. Klemenc geeft de bal voor. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar rent richting de bal. Koncar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gorica - juniorfc slovenija 0:1

20e minuut.
Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar met een sublieme pass. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zatler probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sraka. Zatler raakt geblesseerd tijdens het duel. Sraka geeft de bal voor. Koncar komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gorica - juniorfc slovenija 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Semler de bal. Žagar rent richting de bal. Žagar met een sublieme pass. Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec haalt uit met een fantastische trap. Rop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler verovert de bal door een tackle van achteren. Koncar speelt de bal door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zmagaj de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorica 63%, juniorfc slovenija 37%.
gorica - juniorfc slovenija 0:2

63e minuut.
Semler probeert naar een medespeler te passen. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar passt de bal in één keer door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kopitar rent richting de bal. Glavnik rent richting de bal. Glavnik speelt de bal door. Žagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Žagar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gorica - juniorfc slovenija 1:2

72e minuut.
Zajc met een sublieme pass. Lorbek is nu in balbezit. Lorbek passt de bal zonder na te denken. Žagar rent richting de bal. Žagar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorica 62%, juniorfc slovenija 38%.
gorica - juniorfc slovenija 1:2