Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
..... Barca#10
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Maze passt de bal in één keer door. Hojnik probeert de bal met de borst te controleren. Maze met een sublieme pass. Osterc is nu in balbezit. Osterc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Gorenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan onderschept slim de pass. Furlan draait met de bal, schiet en ... Dolinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopivec verovert de bal door een tackle van achteren. Vodopivec passt de bal met de wreef. Lipnik rent richting de bal. Lipnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik probeert naar een medespeler te passen. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brezec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek probeert naar een medespeler te passen. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah draait met de bal, schiet en ... Rus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
..... - Barca#10 1:0

43e minuut.
Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skaper de bal. Lipnik is nu in balbezit. Lipnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..... 49%, Barca#10 51%.
..... - Barca#10 1:0

51e minuut.
Brezec met een sublieme pass. Lipnik rent richting de bal. Lipnik speelt de bal door. Furlan is nu in balbezit. Furlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Lipnik met een sublieme pass. Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal zonder na te denken. Vodopivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopivec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lavrih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furlan is nu in balbezit. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Osterc springt en kopt de bal. Dolinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green geeft de bal voor. Krese is nu in balbezit. Mrak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..... - Barca#10 2:0

89e minuut.
Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah passt de bal in één keer door. Mrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..... 55%, Barca#10 45%.
..... - Barca#10 2:0