Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gorica Fatamorgana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Glavnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Koncar de bal. Jager rent richting de bal. Brezec verovert de bal door een tackle van achteren. Brezec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Glavnik passt de bal in één keer door. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik passt de bal zonder na te denken. Brezec rent richting de bal. Brezec draait met de bal, schiet en ... Kumeršek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gorica - Fatamorgana 1:0

29e minuut.
Jager met een sublieme pass. Breznik is nu in balbezit. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ... Kopitar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorica 45%, Fatamorgana 55%.
gorica - Fatamorgana 1:0

46e minuut.
Brezec rent richting de bal. Brezec passt de bal in één keer door. Javornik rent richting de bal. Koncar onderschept slim de pass. Koncar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gorica - Fatamorgana 2:0

69e minuut.
Golar geeft een hoge lob. Ribarevič probeert de bal aan de voet te houden. Brezec is nu in balbezit. Brezec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kumeršek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lorbek met een snelle inworp. Daar is Koncar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koncar draait met de bal, schiet en ... Kumeršek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic geeft de bal voor. Daar is Kopitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gorica 49%, Fatamorgana 51%.
gorica - Fatamorgana 2:0