Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid C.F. nnigeria
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rajh passt de bal met de wreef. Videčnik rent richting de bal. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc schiet op doel. Seruga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rajh onderschept slim de pass. Rajh geeft een lange en hoge pass. Daar is Zidanšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnc rent richting de bal. Krajnc draait met de bal, schiet en ... Seruga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Jug heeft problemen om de bal te vangen. Rajh rent richting de bal. Rajh passt de bal zonder na te denken. Krajnc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bezjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boček rent richting de bal. Boček passt de bal met de wreef. Agic is nu in balbezit. Agic haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Jug is nu in balbezit. Jug geeft de bal voor. Rajh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - nnigeria 1:0

36e minuut.
Boček verovert de bal door een tackle van achteren. Boček geeft een lange en hoge pass. Veznik rent richting de bal. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pavlin is nu in balbezit. Rajh verovert de bal door een tackle van achteren. Rajh met een sublieme pass. Krajnc rent richting de bal. Krajnc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid C.F. 65%, nnigeria 35%.
Madrid C.F. - nnigeria 1:0

48e minuut.
Katanec geeft een hoge lob. Ahac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahac passt de bal zonder na te denken. Agic bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - nnigeria 2:0

67e minuut.
Veznik is nu in balbezit. Veznik passt de bal met de wreef. Videčnik rent richting de bal. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rajh rent richting de bal. Jug onderschept slim de pass. Met opzet legt Rajh zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rajh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rajh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jug raakt geblesseerd tijdens het duel. Jug zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boček is nu in balbezit. Boček geeft een lange en hoge pass. Erjavec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid C.F. 37%, nnigeria 63%.
Madrid C.F. - nnigeria 2:0