Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nnigeria Madrid C.F.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Sraka rent richting de bal. Ahac onderschept slim de pass. Ahac probeert naar een medespeler te passen. Agic is nu in balbezit. Agic schiet op doel. Erjavec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sraka probeert de bal aan de voet te houden. Ahac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahac onderschept slim de pass. Ahac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nnigeria - Madrid C.F. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nnigeria 58%, Madrid C.F. 42%.
nnigeria - Madrid C.F. 0:1

55e minuut.
Ahac kopt de bal weg. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic onderschept slim de pass. Agic haalt uit met een fantastische trap. Draksler heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Krajnc is nu in balbezit. Jug rent richting de bal. Pavlin rent richting de bal. Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc haalt uit met een fantastische trap. Seruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh verovert de bal door een tackle van achteren. Rajh passt de bal in één keer door. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc haalt uit met een fantastische trap. Seruga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jug rent richting de bal. Bogataj onderschept slim de pass. Bogataj passt de bal met de wreef. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nnigeria 62%, Madrid C.F. 38%.
nnigeria - Madrid C.F. 0:1