Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca#10 gorica
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Inworp. Gorenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezec speelt de bal door. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maze probeert naar een medespeler te passen. Koncar rent richting de bal. Koncar met een sublieme pass. Lipnik is nu in balbezit. Lipnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca#10 50%, gorica 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barca#10 - gorica 0:0

48e minuut.
Koncar geeft een lange en hoge pass. Lorbek rent richting de bal. Lorbek geeft de bal voor. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca#10 - gorica 0:1

62e minuut.
Zmagaj probeert de bal aan de voet te houden. Osterc is nu in balbezit. Osterc passt de bal in één keer door. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan schiet op doel. Skalar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barca#10 - gorica 1:1

79e minuut.
Glavnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopivec onderschept slim de pass. Vodopivec passt de bal in één keer door. Furlan is nu in balbezit. Furlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca#10 - gorica 2:1

81e minuut.
Lipnik passt de bal met de wreef. Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj geeft een lange en hoge pass. Lipnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnik schiet op doel. Skalar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Koncar is nu in balbezit. Brezec probeert naar een medespeler te passen. Zmagaj is nu in balbezit. Lipnik verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca#10 - gorica 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca#10 41%, gorica 59%.
Barca#10 - gorica 3:1