Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid C.F. Nk slivnica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Strel probeert naar een medespeler te passen. Bezjak rent richting de bal. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Nk slivnica 0:1

35e minuut.
Pavlin geeft de bal voor. Inworp. Kotnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid C.F. - Nk slivnica 0:2

40e minuut.
Knap passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toplak de bal. Knap maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Knap naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid C.F. 63%, Nk slivnica 37%.
Madrid C.F. - Nk slivnica 0:2

49e minuut.
Videčnik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kotnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karantic rent richting de bal. Karantic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pavlin geeft de bal voor. Agic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Resnik rent richting de bal. Agic verovert de bal door een tackle van achteren. Agic schiet op doel. Pekuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid C.F. 60%, Nk slivnica 40%.
Madrid C.F. - Nk slivnica 0:2