Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brestovica gogi team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Prestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe is nu in balbezit. Supe speelt de bal door. Bekar rent richting de bal. Bekar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brestovica - gogi team 1:0

14e minuut.
Zatler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver is nu in balbezit. Plesec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plesec krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek met een sublieme pass. Bekar is nu in balbezit. Bekar schiet op doel. Lopata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
brestovica - gogi team 2:0

21e minuut.
Žlehtič is nu in balbezit. Kek verovert de bal door een tackle van achteren. Kek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bekar de bal. Bekar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pečnik geeft de bal voor. Inworp. Kuhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zatler rent richting de bal. Zatler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kosak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zatler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brestovica - gogi team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brestovica 54%, gogi team 46%.
brestovica - gogi team 2:1

68e minuut.
Klungelig pakt Supe de bal. Supe passt de bal in één keer door. Bekar is nu in balbezit. Bekar schiet op doel. Lopata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Prestar rent richting de bal. Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomšič. Tomšič krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brestovica 53%, gogi team 47%.
brestovica - gogi team 2:1