Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast123 mladi nogometaši
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolenc met de inworp. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah onderschept slim de pass. Lah geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kocnar is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus speelt de bal door. Trobec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 54%, mladi nogometaši 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fast123 - mladi nogometaši 0:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Skrbiš de bal onder controle te krijgen. Lorbek probeert naar een medespeler te passen. Kolar is nu in balbezit. Lorbek verovert de bal door een tackle van achteren. Lorbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pivar rent richting de bal. Bobnar onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Golob ... Strafschop! Directe rode kaart, Golob moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Golob schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bobnar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocnar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar draait met de bal, schiet en ... Sever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - mladi nogometaši 1:0

57e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar is nu in balbezit. Kocnar speelt de bal door. Trobec is nu in balbezit. Trobec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klemenc met een snelle inworp. Kocnar geeft een hoge lob. Bobnar rent richting de bal. Bobnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - mladi nogometaši 2:0

67e minuut.
Inworp. Bobnar met een snelle inworp. Kocnar met een sublieme pass. Trobec rent richting de bal. Trobec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Bobnar de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rus. Bobnar raakt geblesseerd tijdens het duel. Erjavec met een snel genomen vrije trap. Trobec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobec draait met de bal, schiet en ... Sever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fast123 - mladi nogometaši 3:0

71e minuut.
Kmetec met een sublieme pass. Kocnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocnar passt de bal met de wreef. Trobec rent richting de bal. Trobec draait met de bal, schiet en ... Sever bokst de bal weg.

82e minuut.
Kmetec passt de bal met de wreef. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek met een sublieme pass. Trobec is nu in balbezit. Trobec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sever trapt de bal weg van het doel. Kolar kopt de bal weg. Skrbiš heeft problemen om de bal te vangen. Lah is nu in balbezit. Lah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast123 42%, mladi nogometaši 58%.
fast123 - mladi nogometaši 3:0