Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gods from earth ROBI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga is nu in balbezit. Kranjc geeft een hoge lob. Janžič rent richting de bal. Janžič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urlep de bal. Maček is nu in balbezit. Maček geeft een hoge lob. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gods from earth - ROBI 0:1

16e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček onderschept slim de pass. Maček passt de bal in één keer door. Trdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trdin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maček verovert de bal door een tackle van achteren. Maček geeft de bal voor. Urlep probeert naar een medespeler te passen. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zmagaj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrovatin met de inworp. Zgaga rent richting de bal. Zgaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gods from earth - ROBI 0:2

32e minuut.
Kranjc is nu in balbezit. Trdin onderschept slim de pass. Trdin passt de bal in één keer door. Zgaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgaga draait met de bal, schiet en ... Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veter kopt de bal weg. Furman heeft problemen om de bal te vangen. Zgaga rent richting de bal. Zgaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Maček met een sublieme pass. Triglav probeert naar een medespeler te passen. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihelič de bal. Ravnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gods from earth 68%, ROBI 32%.
gods from earth - ROBI 0:2

56e minuut.
Triglav is nu in balbezit. Triglav geeft een lange en hoge pass. Trdin rent richting de bal. Trdin draait met de bal, schiet en ... Horvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gods from earth - ROBI 0:3

60e minuut.
Pavlič is nu in balbezit. Pavlič geeft de bal voor. Janžič rent richting de bal. Janžič haalt uit met een fantastische trap. Ravnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gods from earth - ROBI 1:3

73e minuut.
Veter speelt de bal door. Maček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc begaat een overtreding. Maček raakt geblesseerd tijdens het duel. Triglav met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gods from earth 48%, ROBI 52%.
gods from earth - ROBI 1:3